Επανήλθαν την Τετάρτη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο θέμα του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Ιωάννη Καράκωστα για τις σχέσεις του με την εταιρεία Siemens. Ο γραμματέας της ΚΟ Κώστας Μαρκόπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, ερωτά την κυβέρνηση εάν υπήρχε πληρωμή για τον κ. Καράκωστα από την γερμανική εταιρεία επί Χριστοφοράκου.

Επίσης, ρωτά εάν ο κ. Καράκωστας είχε ποτέ εσωτερικό τριψήφιο τηλέφωνο επί Χριστοφοράκου και εάν υπάρχει εγγραφή στο όνομά του στη λίστα ενεργών προμηθευτών της Siemens την ίδια περίοδο.

«Είναι αυτονόητο, σε κάθε περίπτωση, ότι ο Νομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού δεν επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρείες που έβλαψαν αποδεδειγμένα το ελληνικό Δημόσιο και ήταν οι πρωταγωνιστές της διαφθοράς στην Ελλάδα» αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος.

Επίσης, ο κ. Μαρκόπουλος επιτίθεται κατά του κ. Κεδίκογλου λέγοντας ότι «παρασύρθηκε και χρησιμοποίησε απαράδεκτους και ανοίκειους χαρακτηρισμούς για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τα περί αθλιότητος και συκοφαντίας του τα επιστρέφουμε».

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook