Άγνωστοι εξακολουθούν να παραμένουν οι λόγοι που έσπρωξαν στην αυτοκτονία έναν 53χρονο αγρότη από τα Πηγάδια Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης. Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, βρισκόταν σε καφενείο του χωριού μαζί με συγχωριανούς του.

Κάποια στιγμή, τους αποχαιρέτησε λέγοντας ότι θα πήγαινε στο σπίτι του. Όμως, κατευθύνθηκε προς το χωράφι του λίγα μέτρα πιο μακριά, όπου έβαλε τέλος στη ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα! Εκεί τον βρήκαν νεκρό οι δικοί του, με το όπλο πεσμένο δίπλα του. Κανείς από την τοπική κοινωνία δεν φανταζόταν ότι ο 53χρονος θα είχε αυτό το απρόσμενο τέλος. Ο 53χρονος ζούσε μόνος και είχε μόνο αδέλφια. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν άφησε σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τι τον ανάγκασε να φτάσει στην αυτοκτονία.

Όσοι τον γνώριζαν, υποστηρίζουν ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε δεν ήταν ανυπέρβλητα αλλά συνηθισμένα αυτή την περίοδο για τον οποιονδήποτε. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε δείξει να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και η απόφασή του ήταν εντελώς αναπάντεχη για τους συγχωριανούς του. Η Ασφάλεια Ξάνθης διερευνά τα αίτια που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook