Σε προτεραιότητα στον Α.Ο. Χανιά είναι το διοικητικό θέμα, το οποίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα με το Πρωτοδικείο να ορίζει τη νέα διοίκηση.

Γι' αυτό το λόγο από τη χανιώτικη ομάδα διαψεύδονται οι επαφές με προπονητές και τονίζεται ότι προέχει η εξεύρεση διοικητικής λύσης.

Για το θέμα αυτό σχετικά ο Γιάννης Ντερμανάκης, που φαντάζει πιθανός πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής που θα σχηματιστεί, με γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής:

"Σε σχέση με εντελώς αστήριχτες εικασίες, που κινούνται στη σφαίρα του φανταστικού  και διακινούνται και ανακυκλώνονται  εδώ και ημέρες, θα πρέπει να τονισθεί ότι μοναδική προτεραιότητα για τον σύλλογο αυτή τη στιγμή είναι η εξεύρεση ικανής και βιώσιμης  λύσης στο διοικητικό.Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην περυσινή  επιτροπή στήριξης του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ είναι γνωστοί και έχουν όνομα και επίθετο, καμία δε προσέγγιση, συζήτηση ή έστω σκέψη που να αφορά τη θέση του προπονητή δεν έχει γίνει από αυτούς, από οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο από αυτούς ή από τον μοναδικό εναπομείναντα στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Κατά συνέπεια ζήτημα δεν υφίσταται και θα παρακαλούσαμε τους φιλάθλους να ασχολούνται με τις επίσημες τοποθετήσεις του Αθλητικού Ομίλου Χανιά και όχι με κατευθυνόμενα σχόλια που πλέον έχουν κουράσει τους πάντες.

Χανιά, 11/7/2012 

Γιάννης Ι. Ντερμανάκης"

Παράλληλα υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΟΧ και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, παπά-Γιάννη Καραμουσαδάκη:

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό, ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις - διαβουλεύσεις παραγόντων προκειμένου να οριστεί νέα Διοίκηση στην ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ από το Πρωτοδικείο Χανίων, καθώς όλα τα μέλη του Δ.Σ. έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους (εκτός του υπογράφοντος) για να προχωρήσει άμεσα η παραπάνω διαδικασία.

Ως εκ τούτου, και σχετικά με αναγραφόμενα στα ΜΜΕ για το θέμα του προπονητή, διαβεβαιώνουμε ότι, ουδεμία ΕΠΙΣΗΜΗ συζήτηση έχει γίνει μέχρι στιγμής με ΚΑΝΕΝΑ προπονητή από τον επίσημο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, κάτι το οποίο θα συμβεί αμέσως μόλις προκύψει το νέο Δ.Σ. που θα μιλήσει πρωτίστως με τον κ. Γιάννη Πετράκη.

O B’ Aντιπρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και πρόεδρος του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ

Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Καραμουσαδάκης"

Λευτέρης Αντωνακάκης