Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Πρόεδρος του του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου και Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης εν όψει του Τουρνουά Πετοσφαίρισης (Charity Beach Volleyball Festival) με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012, στην Παραλία Αλμυρού για την ενίσχυση τριών Ιδρυμάτων της περιοχής και όχι μόνο.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο κ. Πολυμερόπουλος Βαγγέλης, ο οποίος είναι και η ψυχή του τουρνουά, καταξιωμένοι αθλητές του Beach Volley που θα πάρουν μέρος, ο υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού στο ΠΑΟΔΑΝ κ. Γιώργος Ξένος, ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ κ. Στάθης Βιδάλης και ο κ. Θανάσης Μπέρκοβιτς, μέλος του ΠΑΟΔΑΝ.

Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός θα λάβει χώρα το επόμενο τριήμερο στον Άγιο Νικόλαο στην πιο διαφημισμένη παραλία του Αλμυρού, κάτω από τον καυτό ήλιο με πολύ σημαντικούς αθλητές και ερασιτέχνες του πολυαγαπημένου καλοκαιρινού αθλήματος Beach Volley.

Ο κ. Κουνενάκης κάλεσε ντόπιους και επισκέπτες να παρακολουθήσουν το τουρνουά συμμετέχοντας παράλληλα στην φιλανθρωπική δραστηριότητα αλλά να απολαύσουν και να δροσιστούν σε μια από τις πιο όμορφες και καθαρές παραλίες του δήμου μας. Ευχαρίστησε τον κ. Πολμερόπουλο, όλους τους διοργανωτές και χορηγούς και εξέφρασε την επιθυμία αυτή η εκδήλωση να αποκτήσει ετήσιο χαρακτήρα.

«Έλα κι εσύ να παίξεις ή να δεις τους αγώνες και φέρε ρούχα και παιχνίδια που δεν χρειάζεσαι για να βοηθήσεις και εσύ.»

Ο κ. Πολυμερόπουλος ευχαρίστησε το Δήμο Αγίου Νικολάου για την εξαιρετική φιλοξενία , την Iberostar - τα ξενοδοχεία Coral και Ερμής καθώς και την εταιρεία Gillette που ήταν οι τρεις βασικοί παράγοντες για την πραγματοποίηση του Τουρνουά Beach Volley. Οι παροχές που προσφέρθηκαν σε αυτό το Τουρνουά είναι πρωτόγνωρες και βοηθούν πραγματικά στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου αθλήματος. Ανέφερε επίσης ότι θα δοθούν πολλά δώρα και θα γίνουν ενδιαφέροντα happenings για το κοινό!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Δημήτρης Μενούνος θα πρωταγωνιστήσουν στο τριήμερο του Τουρνουά Beach Volley Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα στον Άγιο Νικόλαο.

Η συμμετοχή των αθλητών είναι ελεύθερη και η ημέρα εγγραφών έληξε σήμερα με μεγάλη συμμετοχή όπως αναφέρθηκε από τους υπεύθυνους του τουρνουά.
Βασικοί χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Gillette και τα ξενοδοχεία Hermes Hotel, Coral Hotel, Mirabello Beach and Village που σε συνεργασία με το Δήμο Αγίου Νικολάου και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.) θα προσφέρουν βοήθεια σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη, αλλά και τη χαρά της άθλησης και ταυτόχρονα συμμετοχής στην φιλανθρωπική κίνηση, σε πολλούς συνδημότες μας που ασχολούνται ή παρακολουθούν το συγκεκριμένο άθλημα, μαζί με αυτούς που θα ταξιδέψουν για αυτό τον σκοπό από άλλα μέρη της πατρίδας μας και όχι μόνο..