Στα πλαίσια των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής για εξωραϊσμό κοινόχρηστων, εξωτερικών χώρων, ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012, από ειδικό μηχάνημα, η απομάκρυνση υπολειμμάτων τσίχλας από τα πεζοδρόμια της πόλης.

Η αρχή έγινε από την οδό Χάληδων, παρουσία του Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη και του Αντιδημάρχου, αρμόδιου σε θέματα Καθαριότητας, Μανούσου Λιονάκη, ενώ την ικανοποίησή τους, εξέφρασαν συνομιλώντας με τη Δημοτική Αρχή, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής..

Ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης δήλωσε:

«Στόχος της Δημοτικής μας Αρχής, είναι ο Δήμος μας, να αποτελέσει ένα Δήμο καθαρό και φιλικό προς τους πολίτες και τους επισκέπτες του. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και αυτή η πρωτοβουλία, απομάκρυνσης τσιχλών από δρόμους και πεζοδρόμια της πόλης μας, αφού εκτός της αντιαισθητικής εικόνας τους, είναι και βλαβερά για τα πουλιά, προκαλώντας τους θανάτους.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι όσες προσπάθειες και να καταβάλουμε ως Δήμος, εάν οι πολίτες δεν είναι συμμέτοχοι σε αυτήν μας την προσπάθεια, οι δράσεις και ενέργειές μας δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζητάμε από όλους τους πολίτες και καταστηματάρχες του Δήμου, να σέβονται τόσο τις ώρες περισυλλογής των απορριμμάτων όσο και την εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων, σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει. Με αυτόν τον τρόπο, ο Δήμος μας θα είναι καθαρός αντάξιος της ιστορίας και του πολιτισμού του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook