Ακόμη πιο φθηνή επικοινωνία προσφέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Cosmote σε ανέργους και συνταξιούχους, παρέχοντάς τους έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες, για έναν χρόνο.

Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου Cosmote, που είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ ή συνταξιούχοι άνω των 65 ετών.

«Η Cosmote διαχρονικά προσαρμόζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσφορές και μειώσεις τιμολογίων. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που συνεχίζεται για τρίτη διαδοχική χρονιά, η Cosmote κάνει ένα βήμα παραπάνω παρέχοντας ακόμη φθηνότερη επικοινωνία στις πλέον ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο από τη δυσχερή οικονομική συγκυρία», δήλωσε σχετικά ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, διευθυντής marketing οικιακών πελατών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Προκειμένου να επωφεληθούν από την προσφορά, οι καταναλωτές μπορούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και τις 31 Δεκεμβρίου σε ένα από τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTE και στο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν εναλλακτικά να καλούν την Εξυπηρέτηση Πελατών της Cosmote στο 13838.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook