Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να είστε χτενισμένη από την παραλία μέχρι την νυχτερινή σας έξοδο. Εύκολα, απλά και ανέξοδα, αν και υπάρχουν πολλά είδη αλογοουρών, περιποιημένη ψηλά ή χαμηλά, ανακατεμένη, βρεγμένη, στο πλάι. Ανάλογα με το στυλ σας, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

Για να πετύχουμε μια περιποιημένη αλογοουρά, χαμηλά η ψηλά, βάζουμε αφρό και χτενίζουμε πολύ καλά τα μαλλιά μας και με την χτένα τα σπρώχνουμε στο ύψος που θέλουμε κρατώντας τα με το άλλο χέρι.

Στην ανακατεμένη αλογοουρά αφήνουμε τα τσουλουφάκια των μπροστινών μαλλιών ελεύθερα να ακολουθήσουν τον δρόμο που θέλουν και πιάνουμε τα υπόλοιπα ψηλά. Είναι ιδανική όταν έχουμε αφέλειες.

Για να αποκτήσετε βρεγμένη αλογοουρά απλά περάστε τα μαλλιά με λίγο gel και στην συνέχεια τα πιάνεται χαμηλά. H wet αλογοουρά σας είναι έτοιμη έτσι απλά. Τέλος, η πλαγιαστή αλογοουρά αποτελεί το πιο trend χτένισμα του καλοκαιριού και ταυτόχρονα το βρίσκουμε και πολύ θηλυκό, φέρτε τα μαλλιά σας στο πλάι και πιάτσα. Ιδανικά στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι με λουλούδι.

 

zougla.gr