Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στο Γκρατς της Αυστρίας από 16 έως 22 Ιουλίου, θα πάρει μέρος η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, με σκοπό να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ν.Ο. Χανίων:

Πανέτοιμη για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που θα διεξαχθεί στο Γκρατς της Αυστρίας (16-22 Ιουλίου) είναι η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου.
Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα επιδιώξει να χαρίσει σπουδαίες επιτυχίες στην Εθνική ομάδα της χώρας μας, κολυμπώντας στα 800 και 1500 μέτρα επιφάνειας αλλά και στις σκυταλοδρομίες 4x100, 4x200 επιφάνειας και 4x3000 ανοικτής θάλασσας.
Όπως δηλώνει η Καλογεροπούλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετάσχω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και ότι κατάφερα να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας. Θα προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο! Έχω προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και θα τα δώσω όλα στις κούρσες για να χαρίσω μεγάλες διακρίσεις στην χώρα μου. Στόχος μου είναι να είμαι μέσα στα μετάλλια αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, ένας από τους οποίους σίγουρα είναι και η κατάσταση που θα βρεθούν και οι άλλες αθλήτριες».
Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου λαμβάνει μέρος σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, «κουβαλώντας» το πανελλήνιο ρεκόρ που κατάφερε μέσα στη χρονιά που διανύουμε, στα 800μ. επιφάνειας, σημειώνοντας χρόνο 07:18.34, που είναι ο καλύτερος για την κατηγορία των Νεανίδων.