Καζάνι που βράζει θυμίζει για μια ακόμη φορά ο Προφήτης Ηλίας τρεις εβδομάδες περίπου μετά το μακελειό που σημειώθηκε στην περιοχή με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 34χρονος Πρίαμος Ξυδάκης, πατέρας 3 παιδιών, ο 64χρονος Μ. Σταυρουλάκης  ενώ τραυματίστηκε και ο 17χρονος γιος του φερόμενου ως δράστη.

Όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ άγνωστοι πήγαν σε δύο χωράφια της οικογένειας Κοκολογιάννη, του 52χρονου κρεοπώλη που κατηγορείται για το φονικό, και έκοψαν σύριζα συνολικά
80 εσπεριοειδή και οπωροκηπευτικά δέντρα.

Πιο συγκεκριμένα συγγενείς του φερόμενου ως δράστη προσήλθαν σήμερα το μεσημέρι στις 12:10 στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας και δήλωσαν ότι άγνωστοι κατά τις βραδινές ώρες ισοπέδωσαν δύο χωράφια, κόβοντας από το ένα 45 και από το άλλο 35 δέντρα.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί μετέβησαν στην περιοχή για να κάνουν αυτοψία στο χώρο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνουν εκεί υπό τον φόβο επεισοδίων.

Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες μετά το μακελειό της 24ης Ιουνίου που σόκαρε την τοπική κοινωνία, άγνωστοι είχαν σφάξει πρόβατα που ανήκουν στην οικογένεια του 52χρονου κρεοπώλη.

Το περιστατικό αυτό όπως και το χθεσινό κάνουν τις αστυνομικές αρχές να μιλούν για πράξεις αντεκδίκησης.

Flashnews.gr/ Ελένη Ζουμαδάκη

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook