Πλήρη ενημέρωση για τα θέματα των εξαγωγών από εξειδικευμένο στέλεχος θα παρέχει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, στη διάρκεια της 13ης Γεωργικής έκθεσης Μεσσαράς που διεξάγεται στους Βώρους 12-15 Ιουλίου 2012.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network – στηρίζοντας εμπράκτως το σπουδαίο αυτό εκθεσιακό γεγονός, δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες – μέλη του από την ευρύτερη περιοχή να γνωρίσουν πως μπορούν ν’ αποκτήσουν πρόσβαση στις αγορές του εξωτερικού ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους.

Το εξειδικευμένο στέλεχος θα βρίσκεται στο περίπτερο που θα διαθέτει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στους χώρους της Έκθεσης και θα δέχεται επιχειρηματίες κατόπιν ραντεβού το Σάββατο 19.00 – 22.00 και την Κυριακή 10.00 – 14.00.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν αλλά και ν’ αποκτήσουν πρόσβαση στις αγορές του εξωτερικού και να μετέχουν σε εκθεσιακές και εξαγωγικές αποστολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου μπορούν να επικοινωνήσουν με το Παράρτημα Μοιρών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (υπεύθυνη Έφη Κουτεντάκη τηλ: 28920 24994 κινητό: 6934.298342 email: [email protected])

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook