Αυτός ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβάται τίποτα. Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη νίκη που δίνει το δικαίωμα στην Κρητική ομάδα να βλέπει τη συνέχεια από θέση σχέση ισχύος, σε σχέση με τους υπόλοιπους μνηστήρες που θα παλέψουν από τα play Off ενώ για την απευθείας άνοδο, πολλά θα ξεκαθαρίσουν και από την πορεία του Παναιτωλικού στις επόεμενες τρεις αγωνιστικές.

Οι «ασπρόμαυροι» πήραν ένα σπουδαίο διπλό στη Δράμα, νικώντας την Δόξα με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Λεωνίδα Καμπάνταη ο οποίος κέρδισε και ένα πέναλτι που όμως δεν αξιοποίησε ο Ρούσεφ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας, Μπούρμπος – Κιάσσος και στα στόπερ οι Μπερτίν – Γεωργίου. Στη μεσαία γραμμή οι Βερόν – Μπουλούτ, , δεξιά ο Παπουλής, αριστερά ο Γιακούμπου και στην επίθεση οι Λεωνίδας Καμπάνταης και Ανέστης Αγρίτης.

Στην άλλη πλευρά, η Δόξα Δράμας, είχε τον Σέρεμετ στα γκολπόστ, δεξιά ο Χατζηζήσης, αριστερά ο Γελαδάρης και οι Πακάλτσης- Βέρτζος στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, αμυντικά χαφ οι Ρούσης και Μοσχάκης, πιο μπροστά Λίμα, αριστερό χαφ ο Χατζηπαντελίδης, δεξί ο Τσιμπλίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μαρκόφσκι.

Ο ΟΦΗ προειδοποίησε με τον Παπουλή μόλις στο 3ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα, ήρθε το γκολ με τον Λεωνίδα Καμπάνταη. Ο 29χρονος επιθετικός με ωραία προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σέρεμετ βάζοντας τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του ΟΦΗ ξεχύθηκαν στην αντεπίθεση, ο Γιακούμπου μόνος με τον Σέρεμετ, πλάσαρε, ο πορτιέρο της Δόξας απέκρουσε με τα πόδια, στην επαναφορά ο Καμπάνταης επιχείρησε το σουτ όμως ο Πακάλτσης πάνω στην γραμμή έσωσε την ομάδα του.

Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Στο 13’ ο Βερόν με σέντρα βρήκε στην περιοχή τον Καμπάνταη, αυτός έκανε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα εκτός εστίας και στο 30’ ο Αγρίτης με γυριστό σουτ θα απειλήσει όμως ο Σέρεμετ θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

Δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του ημιχρόνου, η Δόξα Δράμα στην μοναδική ευκαιρία που έκανε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα, ο Πακάλτσης τροφοδότησε τον Γελαδάρη μέσα στην περιοχή, πλάσαρε, όμως ο Βεζυρίδης είχε αντίθετη άποψη που έδιωξε σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ συνέχισε να βομβαρδίζει με ευκαιρίες χωρίς όμως να βγαίνει κάτι ουσιαστικό. Στο 55’ ο Ρούσεφ βγάζει καταπληκτική μπαλιά στον Γιακούμπου που φεύγει ταχύτατα στην επίθεση, μπαίνει στην περιοχή πλασάρει αλλά ο Σερεμέτ αποσοβεί σωτήρια με τα πόδια κρατώντας το 0-1. Λίγο αργότερα ο Ρούσεφ χάνει εκ νέου σημαντική ευκαιρία όπως και ο Καμπάνταης που σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο ίδιος παίκτης χάνει στο 81’ απίστευτη ευκαιρία και στο 84’ κερδίζει πέναλτι από τον Τσιμπλίδη ο οποίος αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρούσεφ, όμως και πάλι ο Σέρεμετ θα δηλώσει «παρών» και θα σώσει την ομάδα του.

Οι χαμένες ευκαιρίες λίγο έλειψε να στοιχήσουν στον ΟΦΗ ωστόσο το γκολ που πέτυχε ο Μαρκόφσκι ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στις καθυστερήσεις. Ο Τάντιτς έδωσε στον Καμπάνταη, αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Χατζηζήσης (46\’ Ντε Φαρία), Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μαρκόφσκι, Ρούτσης (64\’ Χλωρός), Λίμα (46\’ Σιάκκας), Χατζηπαντελίδης, Τσιμπλίδης, Βέρτζος, Μοσχάκης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Μπουλούτ, Αγρίτης (78\’ Γαλανόπουλος), Γιακούμπου (58\’ Τάντιτς), Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής (46\’ Ρούσεφ), Κιάσσος, Μπούρμπος, Μπερτίν

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook