Συνάντηση με το πρόεδρο της Βότομος Α.Ε. κ. Γιώργο Σταματάκη είχε η Δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη. Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και είχε ενημερωτικό χαρακτήρα για την εταιρεία αλλά και το αναπτυξιακό της πλάνο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Πετρακογιώργη εξέφρασε πως η εταιρία οφείλει να έχει αναπτυξιακή τροχιά για το καλό του τόπου, του Ζαρού, των μετόχων, αλλά και του δήμου Φαιστού.

Ιδιαίτερες αναφορές έκανε η δήμαρχος στη μοναδικότητα του νερού Ζαρός της εταιρίας, το οποίο είναι το μοναδικό φυσικό μεταλλικό Νερό της Κρήτης κι ένα από τα ποιοτικότερα νερά της Ευρώπης. Η κ. Πετρακογιώργη τόνισε, πως είναι επιβεβλημένο η εταιρία να εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να προωθήσει τη μοναδικότητα του προϊόντος της.

«Πρωταρχική προτεραιότητα πρέπει να είναι η αναπτυξιακή προοπτική της Βότομος Α.Ε., η βιωσιμότητά της και η καλή έξωθεν μαρτυρία της» ανέφερε η δήμαρχος για να προσθέσει με έμφαση:

«Μας ενδιαφέρει να αναδειχθούν τα τεράστια πλεονεκτήματα της εταιρίας. Έχουμε το μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό της Κρήτης, που αποτελεί πλεονέκτημα όχι μόνο για το Ζαρό, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Μας ενδιαφέρει λοιπόν να έχουμε έναν διάλογο ουσιαστικό, παραγωγικό και γόνιμο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook