Eνέδρα μαφιόζικου τύπου μέσα στο ίδιο του το σπίτι είχε στήσει ο δολοφόνος στον 50χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων ο οποίος και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ πυροβολώντας τον πισώπλατα από κοντινή απόσταση.

Η επιτόπια έρευνα στη βίλα του θύματος στην Πυργέλα του Άργους, έδειξε ότι ο δολοφόνος περίμενε τον επιχειρηματία κρυμμένος στους βοηθητικούς χώρους και τον εκτέλεσε καθώς άνοιγε την πόρτα! Και οι τρεις πυροβολισμοί έχουν ριφθεί από πίσω, με τη μια σφαίρα να έχει χτυπήσει στην ωμοπλάτη τον 50χρονο, τη δεύτερη στον αυχένα και την τρίτη να έχει σφηνωθεί στο κεφάλι του θύματος.

Ο ιατροδικαστής υπολόγισε τον χρόνο θανάτου σε περίπου οκτώ ώρες πριν από την ανεύρεση της σορού του άτυχου άνδρα, την οποία βρήκε συγγενικό του πρόσωπο τα μεσάνυχτα όταν ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις του. Οι αστυνομικοί εξερεύνησαν τον χώρο και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος δεν άφησε ίχνη αφού πρόκειται πιθανότατα για επαγγελματία που εκτελούσε «συμβόλαιο» θανάτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook