Δεν πρόκειται για κάποια ιερόδουλη αλλά για ψυχολόγο η οποία, εν είδει συνεδρίων ψυχοθεραπείας, προσφέρει αγκαλιές με αντίτιμο 60 δολάρια την ώρα. 

Η Jacqueline Samuel, 29 ετών, άνοιξε τη… φωλίτσα της τον περασμένο μήνα ενώ οι φίλοι και η οικογένειά της έχουν αναλάβει να επαγρυπνούν σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δείξει υπερβάλλοντα ζήλο.

Σύμφωνα με το the best, η ίδια σκέφτηκε την ασυνήθιστη ιδέα ενώ εκπονούσε τη διπλωματική της εργασία στον τομέα της γνωστικής ψυχολογίας. Όπως υποστηρίζει μερικά χάδια και μια αγκαλιά είναι ικανά για να επουλώσουν τις πληγές και να ανακουφίσουν από το άγχος και τον εκνευρισμό, οπότε είναι κάτι που έχουν πραγματικά ανάγκη οι μοναχικοί άνθρωποι των μεγαλουπόλεων.

Όπως αναφέρει στην προσωπική της σελίδα στο ίντερνετ η σωματική επαφή έχει θετική επίδραση στην σωματική και ψυχική μας υγεία παρόλο που τη φοβόμαστε. 

Έτσι η νεαρή ψυχολόγος αποφάσισε να υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο ψυχοθεραπείας και να μετατρέψει τις κλασικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε συνεδρίες αγκαλιάς. Οι πελάτες της καλούνται να αλλάξουν ρούχα και να φορέσουν πιτζάμες για να αισθάνονται άνετοι και χαλαροί και στη συνέχεα δέχονται αγκαλιές και χάδια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook