Περήφανος είναι ο Κώστας Τσάνας για την πρόκριση της Εθνικής Νέων, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τονίζει πως οι Ισπανοί είναι φαβορί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι παίκτες, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πως «η εθνική ομάδα θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να γυρίσει με το τρόπαιο στην Ελλάδα».

Αρχικά αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τους Άγγλους: «Στο πρώτο μέρος είχαμε την κατοχή και καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα, αλλά στα τέλη του ημιχρόνου ήρθε η αποβολή και η απόκρουση του πέναλτι από τον Διούδη. Στην συνέχεια, είχαμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε την τακτική μας με ένα παίκτη λιγότερο. Όλα πήγαν καλά και δεν έχω λόγια για να εκφράσω την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον τελικό. Ήταν μία παράσταση και ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι χαρούμενος και περήφανος.»

Αναφερόμενος στα διαιτητικά λάθη εις βάρος της εθνικής τόνισε: «Εμείς αυτό που πρέπει να δώσουμε στους παίκτες να καταλάβουν είναι πως δεν είναι αντίπαλοί μας οι διαιτητές. Η λογική είναι να ασχολούμαστε με την ομάδα και τον αντίπαλο και ο ρέφερι θα ελέγχει το παιχνίδι. Από την στιγμή που σφυρίζει δεν μπορεί να πάρει την απόφασή του.»

Για το μεγάλο τελικό με την Ισπανία, είπε: «Λογικά το φαβορί είναι οι Ισπανοί αλλά θα πρέπει να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επαναλάβουμε τα λάθη της πρεμιέρας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook