Τα έχασε μια γυναίκα στην περιοχή Ψαλίδι της Κω, όταν πλησίασε σε ένα δέντρο για να δει τι ήταν αυτό που γυάλιζε μέσα σε μια κουφάλα και αντίκρισε έκπληκτη ότι μέσα υπήρχε μια σακούλα που ήταν γεμάτη… χρυσαφικά! Δίνοντας μαθήματα εντιμότητας, έσπευσε να τα παραδώσει αμέσως στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκαν πολύ για να εξακριβώσουν ότι τα χρυσαφικά ήταν η λεία της πρόσφατης διάρρηξης στο χρυσοχοείο ενός ξενοδοχείου της περιοχής, τα οποία οι δράστες είχαν κρύψει για να μην εντοπιστούν πάνω τους κατά τη διάρκεια των ερευνών και σκόπευαν να επιστρέψουν για να τα πάρουν! Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, αφού πρώτα εξετάστηκαν για δακτυλικά αποτυπώματα.

Ωστόσο, οι συμμορίες των διαρρηκτών συνεχίζουν ανενόχλητες τη δράση τους στο νησί. Μέσα στις τελευταίες τρεις ημέρες, χτύπησαν πέντε καταστήματα γύρω από μια κεντρική πλατεία στην πόλη της Κω, τρία από τα οποία ήταν καταστήματα παιδικών ενδυμάτων. Οι δράστες άρπαξαν μικρά χρηματικά ποσά και εμπορεύματα η αξία των οποίων ξεπερνά τα 10.000 ευρώ.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook