Ο δισεκατομμυριούχος Χανς Κρίστιαν Ράουσινγκ, ο κληρονόμος του βασιλιά της βιομηχανικής συσκευασίας «Tetra Pak», συνελήφθη στη Βρετανία στο πλαίσιο των ερευνών για το θάνατο της συζύγου του, Εύα.

Η 48χρονη σύζυγος είχε βρεθεί την Τρίτη νεκρή στο σπίτι του ζευγαριού στη διάρκεια αστυνομικής έρευνας, η οποία είχε ξεκινήσει όταν ο Ράουσινγκ βρέθηκε νωρίτερα να οδηγεί υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών.

Η Σκοτλαντ Γιαρντ δεν θέλησε να σχολιάσει αναφορές πως το πτώμα της γυναίκας κειτόταν για μέρες μέσα στην κατοικία των Ράουσινγκ μέχρι να βρεθεί από την αστυνομία.

Ο Χανς Κρίστιαν Ράουσινγκ, 49 ετών, οδηγήθηκε στο κρατητήριο για «επικίνδυνη οδήγηση» και για »κατοχή ποσότητας ναρκωτικών ουσιών».

«Ο κατηγορούμενος θα καταθέσει μόλις αυτό καταστεί δυνατόν» δήλωσε το Σάββατο στους δημοσιογράφους η επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιάρντ, κα Σάρον Μάρμαν.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε για χρόνια προβλήματα με εξαρτησιογόνες ουσίες. Η ίδια η Εύα είχε συλληφθεί το 2008, προσπαθώντας να περάσει ναρκωτικά σε δεξίωση στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο.

(in.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook