Ο Σίνισα Γκόγκιτς γνωρίζει καλά τον Μπάμπη Λυκογιάννη και τον Δημήτρη Διαμαντάκο, από τη θητεία του στις Ακδημίες του Ολυμπιακού. Και εκφράζει την άποψη ότι οι δύο νεαροί ερυθρόλευκοι που διαπρέπεουν με την Εθνική Νέων στο EURO είναι έτοιμοι για να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς στο «Φως»

Για την ετοιμότητα του Λυκογιάννη και του Διαμαντάκου

«Είναι έτοιμα τα παιδιά να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Βρίσκονται σε καλά επίπεδα τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τεχνική κατάρτιση και αν δουλέψουν με τους μεγάλους, είναι λογικό πως θα εξελιχθούν ακόμα περισσότερο και ακόμα γρηγορότερα. Έχουν πολλά καλά στοιχεία και οι δύο. Είναι καλοί παίκτες».

Για τον Μπάμπη Λυκογιάννη

«Η καλή του θέση είναι εκείνη του αριστερού μπακ. Σε αυτή μπορεί να βελτιωθεί διότι έχει την ικανότητα και ανεβοκατεβαίνει όλη την πλευρά, γεγονός απαραίτητο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Να γίνει, δηλαδή, ένας πλήρης φουλ μπακ. Έχει καλό και δυνατό αριστερό πόδι, αλλά πρέπει αν δουλέψει λίγο και το δεξί, κάτι που είχαμε ξεκινήσει την προηγούμενη χρονιά με καλά αποτελέσματα».

Για τον Δημήτρη Διαμαντάκο

«Πρόκειται για αυτό που λέμε σέντερ φορ περιοχής. Ξεχωριστό στοιχείο του είναι ότι έχει αριστερό πόδι. Είναι πολύ δυνατό παιδί και κυρίως διαθέτει αντίληψη του χώρου στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που είναι απαραίτητο για έναν νέο παίκτη που προορίζεται να κάνει καριέρα σαν επιθετικός. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει στο κράτημα της μπάλας και να μεγαλώσει το ρεπερτόριο των κινήσεων στην περιοχή. Έχει πάντως το γκολ και αυτό τα λέει όλα».