Μ έναν μεγάλο μουσικό, που με το ταλέντο του διαφημίζει σ ολόκληρο τον κόσμο την Κρήτη, συνεχίζονται τη Δευτέρα 16 Ιουλίου οι εκδηλώσεις που οργανώνουν στην πλατεία Κοραή «Το μήλο της Έριδος», «Ο Νότος», το «La Brasserie», το «Stone» και «Ο Αντίποδας» υπό την αιγίδα της Πρώτης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου .

Ο Ψαραντώνης θα είναι ο καλλιτέχνης που θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις και θα γεμίσει την πλατεία με τις νότες της καταπληκτικής λύρας του.

Σήμερα τι να πρωτογράψει κανείς για τον καλλιτέχνη που έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε να ακουστεί η κρητική μουσική στα πέρατα του κόσμου “δημιουργημένη” από τα μαγικά του χέρια και τη λύρα του.

Σ αυτή τη συναυλία στην πλατεία Κοραή, ο Ψαραντώνης υπόσχεται ένα γνήσιο κρητικό γλέντι. Ένα γλέντι παρμένο από τη μουσική φλέβα των Ανωγείων με ρίζες από την αυθεντικότητα της τεχνικής του στη λύρα και στο τραγούδι.

Ο Ψαραντώνης δημιουργεί κάθε φορά το δικό του ταξίδι στην παράδοση ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες του κεφιού στους τυχερούς θεατές που κάθε φορά παρακολουθούν μια συναυλία του.

Μια συναυλία που οι θαυμαστές του αδελφού του μεγάλου Νίκου Ξυλούρη δεν πρέπει να χάσουν καθώς έχει να πει πολλά από τα μουσικά του ...ξόρκια η δύναμη των οποίων χάνεται στα πανάρχαια χρόνια της παράδοσης μας .

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στην πλατεία Κοραή η φωνή και η λύρα του Ψαραντώνη θα σας ξεσηκώσει σε μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε. Μια συναυλία που συνεχίζει τον κύκλο των εκδηλώσεων στο κέντρο του Ηρακλείου και οι οποίες σημειώνουν τεράστια επιτυχία.