Νέες διαστάσεις παίρνει η κόντρα ανάμεσα στον Μένιο Φουρθιώτη και την Τζούλια Αλεξανδράτου. Μετά από όσα ακούστηκαν την Παρασκευή στο δελτίο του Star και την ποινική δίωξη για κακούργημα που ασκήθηκε εναντίον της πρώην Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς, ο Μένιος έστειλε επιστολή στο Yupi παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν:

Επειδή στο δελτίο ειδήσεων του Star ακούστηκαν πολλά από την πλευρά της κ. Αλεξανδράτου και του συνηγόρου της θέλω να σας δηλώσω την πάσα αλήθεια έτσι όπως πραγματικά έγινε.

\"\"Εκείνη την ημέρα που έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο το ΣΔΟΕ στο σπίτι της κ. Αλεξανδράτου ήταν γύρω στις 9.30 το πρωί , εκεί η κ. Αλεξανδράτου ήταν παρέα με τον πρώην σύντροφο της , οι άντρες της δίωξης του Οικονομικού Εγκλήματος ζήτησαν να τους προσκομίσει τα βιβλία της καθώς και εάν υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό , εκείνη πανικοβλημένη από την απρόσμενη επίσκεψη τους μου τηλεφώνησε αμέσως και εγώ της ζήτησα να τηλεφωνήσει και να συμβουλευτεί τον τότε δικηγόρο της κ. Αλέξη Κούγια, εκείνη αμέσως και το έπραξε, τότε ο δικηγόρος μίλησε στους άντρες του ΣΔΟΕ και τους είπε ότι τα βιβλία της κ. Αλεξανδράτου τα έχει ο λογιστής της καθώς και ότι δεν υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό διότι επρόκειτο για προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο της, κατόπιν μεταξύ τους συνεννόηση, η Τζούλια υπέγραψε την δήλωση ύστερα από προτροπή του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια (που όπως θυμόμαστε όλοι είχε αναλάβει εκείνος το θέμα του ΣΔΟΕ και τα υπόλοιπα γύρω από αυτό).

 Άξιο απορίας είναι για ποιο λόγο τής άσκησε ποινική δίωξη ο Εισαγγελέας καθώς πριν την τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το Δεις» στον Antenna και την παραδοχή της ότι το έκανε για τα χρήματα , ο λογιστής προσκόμισε το βιβλίο παροχής υπηρεσιών της στο ΣΔΟΕ , δηλώνοντας τους ότι για την ταινία έχει κόψει τιμ. Παροχής υπηρεσιών και τα υπόλοιπα που έλεγε στα Media , ήταν για λόγους προβολής και προώθησης.

\"\"Να επισημάνω ότι πίσω από την θεωρημένη απόδειξη υπηρεσιών της κ. Αλεξανδράτου προς τον κ. Σειρηνάκη για την συμμετοχή της στην ταινία υπάρχουν υπογραφές και σφραγίδες ότι είναι νόμιμη και ελεγμένη από το ΣΔΟΕ. Τώρα όσο αφορά στα λεγόμενα της κ. Αλεξανδράτου ότι ήταν έμπνευση μου κ.τ.λ. , νομίζω ότι η εν λόγω κυρία είναι ενήλικη, πανέξυπνη και δυναμική για να παρασυρθεί στο τι θα πει και στο τι θα κάνει και αυτό φαίνεται τόσο από την πορεία πριν από εμένα , αλλά τόσο μετέπειτα σημερινή πορεία αλλά και στις κινήσεις της μετά από εμένα…

Εξάλλου αν κοιτάξουμε όλες τις συνεντεύξεις της σε περιοδικά του ομίλους σας συγκεκριμένα θα θυμηθούμε πολύ καλά ότι όταν τελείωνε μια συνεργασία της ή μια προσωπική της σχέση εκείνη με δηλώσεις της πάντα τους κατηγορούσε και τους χρέωνε υπαίτιους για πολλά, είτε αυτοί ήταν μάνατζερς (δες Ηλίας Πανταζόπουλος) είτε σχέσεις της…τα συμπεράσματα δικά σας….Γιατί εγώ μιλάω πάντα με αποδείξεις.


yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook