H παράσταση της Ξένιας Καλογεροπούλου «Οδυσσεβάχ» θα φιλοξενηθεί στις 21 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του Οδυσσεβάχ από την Ιθαγδάτη που ταξιδεύει ψάχνοντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Οδύσσεια, από τις Χίλιες και μία νύχτες, και πολλά άλλα παραμύθια.

Η σκηνή μετατρέπεται ολόκληρη σε καράβι και όλοι μαζί ταξιδεύουμε για να γνωρίσουμε τον Κύκλωπα Αρχισαλαχάρ, που όταν τραγουδάει η γη ταρακουνιέται, την Λαριζάντ, την πριγκίπισσα που με την ομορφία της μπορεί να σε βγάλει από το δρόμο, τη μάγισσα Κιρκίλα που πετάει, τους πειρατές, την γοργόνα και άλλους τόσους ήρωες που θα μας κάνουν να αγαπήσουμε το ταξίδι και να ανακαλύψουμε τις περιπέτειες του Οδυσσεβάχ και των συντρόφων του. Οδηγός μας ο Παραμυθάς , ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Γάκης, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο \”Δημήτρης Χορν\” το 2006 για την ερμηνεία του στην παράσταση \”Κατσαρίδα\” και από τότε συμμετέχει ανατρεπτικά στα θεατρικά δρώμενα της χώρας ενώ διατηρείται η μαγική μουσική του Διονύση Σαββόπουλου για να μας ταξιδέψει.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Παναγιώτας Κοκκορού, η κίνηση του Χρήστου Παπαδόπουλου, η μουσική διδασκαλία είναι της Μαρίας Δελλή.
Βοηθός σκηνοθέτη η Νόνια Μαλεφάκη.

Πρωταγωνιστούν : Πάνος Βλάχος, Κώστας Μπιμπής, Σοφία Αντωνίου, Γιώργος Αβραμίδης, Αμαλία Καβάλη, Γιάννης Σοφολόγης, Χαρά Σαββίδου.

Ώρα : 21:30
Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Είσοδος : 12 € – 10 € (προπώληση)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook