Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τις νέες ευκαιρίες απασχόλησης διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ενωσης Ελλήνων Χημικών την ερχόμενη Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα Καστελάκη του επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Μανόλης Αλιφιεράκης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Ο  κ. Δημήτρης Τσίγκος Πληροφορικός, Ιδρυτής του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος Virtual Trip, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών και ιδρυτής της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων θα αναπτύξει το θέμα «Η Μεγάλη Επιστροφή της Δημιουργικής Ελλάδας: Αναπτύσσοντας την Οικονομία της Συνεργασίας».

Ο κ. Σαϊτάκης Αρτέμης, Διευθυντής, Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, Ηράκλειο θα αναπτύξει το θέμα «Επιχειρηματικότητα στο Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης: Ευκαιρίες σε περίοδο κρίσης»

Ο κ. Παπαμιχαήλ Γιώργος, Σύμβουλος Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνολογίας Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, Ηράκλειο, θα αναφερθεί στις «Ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε άλλες χώρες: Τα προγράμματα Marie Curie και το δίκτυο Euraxess»