Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που εκτυλίχτηκε το πρωί της Κυριακής θα παιχτεί σήμερα το απόγευμα στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη 18χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο.

Το δυστύχημα συνέβη στις 9:30 την  Κυριακή κοντά στην περιοχή του βιολογικού καθαρισμού της Χερσονήσου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα στο οποίο επέβαινε η 18χρονη μαζί με την 20χρονη αδελφή της και μια 19χρονη συγγενή τους, από άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο.

Στο σημείο του δυστυχήματος και για τον απεγκλωβισμό των τριών κοριτσιών χρειάστηκε να επέμβουν τέσσερις άνδρες της ΕΜΑΚ, καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χερσονήσου.

Δυστυχώς απο τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρή η 18χρονη ενώ οι άλλες δύο διεκομίσθησαν με τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 18χρονης που έμαθαν σε κατάσταση σοκ ότι το νήμα της ζωής κόπηκε για το ένα τους παιδί ενώ το άλλο μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο.

Η κηδεία της 18χρονης θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες,  οι δύο νεαρές κοπέλες που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook