Αν και οι εκτιμήσεις το προηγούμενο διάστημα έκαναν λόγο οτι η συμμετοχή του Ηλία Προβατίδη στο ντέρμπι με τον ΑΟΧ θα ήταν δύσκολη ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των \”ερυθρολεύκων\” όχι μόνο τέθηκε στην διάθεση του Καβακά και είναι στην αποστολή αλλά διεκδικεί με αξιώσεις και μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού, που έχει συνεισφέρει αρκετά στον Πλατανιά απο τον Ιανουάριου που βρίσκεται στην ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και να πάρει την γνώριμη θέση στα αριστερά της μεσαίας γραμμής με επιθετικές βλέψεις βέβαια. Κατα τ\’ άλλα στους παίκτες της ομάδας επικρατεί η άποψη οτι η ομάδα μπορεί να κερδίσει και υπάρχειο η ίδια σοβαρή αντιμετώπιση του παιχνιδιού σε σχέση και με όλα τα υπόλοιπα που έχουν προηγηθεί. Ο Στέφανος Μαρτσάκης υποστήριξε οτι η ομάδα του μπορεί να κάνει το \”7 στα 7\” μέχρι το τέλος και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο δεξιός ακραίος αμυντικός του Πλατανιά, Βασίλης Αθανασιάδης, είπε πως χρειάζεται πολύ δουλειά για την ομάδα του για να διατηρηθεί στην κορυφή αφού είναι πιο εύκολο να βρεθείς εκεί απο το να παραμείνεις μέχρι το τέλος. Σε σχέση με το παιχνίδι με τα Χανιά το χαρακτήρισε σαν ένα ματς όπως όλα τ\’ άλλα και τόνισε οτι δεν έχει σχέση το γεγονός οτι είναι τοπικό ντέρμπι γιατι ο ΑΟΧ βρίσκεται χαμηλά και θέλουν να τον κερδίσουν.

Κατσικοκέρης: \”Δεν είναι ντέρμπι με τα Χανια…\”!

Αίσθηση πάντως προκάλεσαν οι απόψεις του πρώτου σκόρερ του Πλατανιά, αλλά και δεύτερου του νότιου ομίλου της FL2, Νίκου Κατσικοκέρη που υποστήριξε οτι το ματς με τον ΑΟΧ κακώς χαρακτηρίζεται ντέρμπι αφού δεν είναι: \”Το παιχνίδι με τα Χανιά είναι όπως όλα τα άλλα. Εμείς είμαστε πρώτοι και στόχος μας είναι να παραμείνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ντέρμπι γιατί εμείς είμαστε πρώτοι και τα Χανιά στις τελευταίες θέσεις…\”.

Η πιθανή 11άδα

Ο Προβατίδης φαίνεται να είναι το μόνο ερωτηματικό για τον προπονητή του Πλατανιά, Τίμο Καβακά, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού οι υπόλοιποι δέκα θα είναι αυτοί που ξεκίνησαν και στα προηγούμενα παιχνίδια βασικοί. Έτσι η πιθανή αρχική σύνθεση του Πλατανιά είναι:

Λιούρδης κάτω απο τα δοκάρια, Αθανασιάδης και Κατρανίτσας στα άκρα της άμυνας (δεξία και αριστερά αντίστοιχα), Τζανής και Παληγεώργος στο κέντρο της άμυνας, Πότσι και Μουνάφο τα αμυντικά χαφ, Πιτσόκος δεξιά στο κέντρο, Προβατίδης ή Μαρτσάκης αριστερά και ο Μιρτσέτα πίσω απο τον μοναδικό προωθημένο Κατσικοκέρη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook