Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Super League πραγματοποιείται τη Δευτέρα (16/7) το μεσημέρι, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 25 Αυγούστου.
Η ημέρα αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική για το χανιώτικο ποδόσφαιρο και τον Πλατανιά, αφού είναι η παρθενική συμμετοχή σε τέτοια διαδικασία.
Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος τόσο η Κέρκυρα όσο και ο Πανιώνιος, παρότι εκκρεμούν οι καταγγελίες εις βάρος τους από Παναιτωλικό και Εργοτέλη, αλλά και η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη φορολογική ενημερότητα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εκπροσωπηθεί στην κλήρωση και ο Εργοτέλης, και ίσως ο Παναιτωλικός, που ελπίζουν σε δικαίωση ώστε να πάρουν τις θέσεις της Κέρκυρας και του Πανιωνίου.
Κλειδάριθμοι θα δοθούν σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, λόγω του ΟΑΚΑ που είναι κοινή έδρα, σε ΠΑΟΚ και Άρη, έπειτα από αίτημα των αστυνομικών αρχών της Θεσσαλονίκης, αλλά και στον Πλατανιά, που έχει ζητήσει να δώσει εκτός έδρας τα δύο πρώτα παιχνίδια, ώστε να κερδίσει χρόνο για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Περιβολίων.
Τον ΟΦΗ θα εκπροσωπήσει στην κλήρωση ο Νίκος Μαχλάς, ενώ τον Πλατανιά ο πρόεδρος του και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ, Στέλιος Βαρουξάκης, μαζί με τον εξουσιοδοτημένο σύμβουλο της ΠΑΕ στην Αθήνα, Μανώλη Τζουγκαράκη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις 14.00, στο ξενοδοχείο Sofitel, που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο \”Ελευθέριος Βενιζέλος\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook