Περίπου 30 νεαροί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην πρώτη δοκιμή που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο (14/7) ο Α.Ο. Χανιά, στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Στη δοκιμή πήραν μέρος μεταξύ άλλων ο 20χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Καλυκάκης, που αγωνιζόταν στον Πατούχα, ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής του ΑΟΑΝ, Βαγγέλης Μαριανάκης, καθώς και πολλοί νεαροί παίκτες ακόμα από τα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη, αλλά και νεαροί παίκτες του ΑΟΧ από την πρώτη ομάδα και την Ακαδημία του.
Την ευθύνη για την προπόνηση είχαν οι Τάκης Διακάκης, Κώστας Βερναδάκης και Αποστόλης Λεκίδης, που ακόμα δεν έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους, αλλά προσφέρθηκαν για τη δοκιμή.
Οι παίκτες που συμμετείχαν χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τη μία εκ των οποίων αποτελούσαν παίκτες του ΑΟΧ και την άλλη οι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.
Με τον ΑΟΧ αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια ο Κώστας Γύπαρης, που δεν αποκλείεται να επιστρέψει μετά από χρόνια στην ομάδα.
Η δοκιμή της Κυριακής (15/7) αναβλήθηκε λόγω του καύσωνα και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από τους \”μπλε\” για τις επόμενες δοκιμές παικτών.

Λευτέρης Αντωνακάκης


Φώτο Χανιώτικα Νέα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook