Αν είστε 20 χρονών, προτεραιότητα έχει συνήθως η αντιμετώπιση των σημαδιών ακμής και πιθανών ατελειών της επιδερμίδας. Σύμφωνα με τους ειδικούς κατά τη διάρκεια όμως αυτής της δεκαετίας, δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν την εμφάνισής τους λεπτές γραμμώσεις και μια ελαφρά θαμπάδα.

Η σωστή διατροφή, η γυμναστική, ο άψογος και καθημερινός καθαρισμός του προσώπου, η χρήση αντηλιακού και η σωστή ενυδάτωση για τη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα, αποτελούν τα καλύτερα μέτρα για ένα πρόσωπο φρέσκο και σφριγηλό.

Μην ξεχνάτε ότι αυτή η δεκαετία είναι ίσως η πιο σημαντική χρονικά για να ληφθούν όλα εκείνα τα προληπτικά μέτρα ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες που βλάπτουν την επιδερμίδα.

Χρησιμοποιείτε αντηλιακό καθημερινά για σωστή προστασία από την έκθεση στον ήλιο. Γυμναστείτε, τρώτε φρούτα και λαχανικά, σταματήστε εγκαίρως το κάπνισμα, και αποφύγετε την χρήση αλκοόλ και τέλος πλένετε σωστά το πρόσωπό σας πρωί και βράδυ, και ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας, χρησιμοποιώντας μια ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook