Συζήτηση με αντικείμενο τα νέα μέτρα που έρχονται και τον τρόπο που μπορεί να οργανωθεί η κοινωνία, πραγματοποιούν από κοινού Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και \’\’πολίτες κατά του χρέους\’\’.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη θα μιλήσουν και δυο οικονομολόγοι, οι κύριοι Πρινιωτάκης και Χαραλαμπάκης, μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Στην ανακοίνωση του Ε.Κ.Η. και των \’\’Πολιτών Κατά του Χρέους\’\’ αναφέρεται:

\’\’Οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης για αποδέσμευση του τέλους ακινήτων από το λογαριασμό της ΔΕΗ εγκαταλείπονται.

Οι εξαγγελίες για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου που θα έφερνε σχετική ανακούφιση, στα δοκιμαζόμενα από την κρίση νοικοκυριά, παραπέμπονται στις καλένδες.

Η νέα φοροεπιδρομή που σχεδιάζεται θα βυθίσει ακόμα περισσότερο στην ανέχεια πλατιά στρώματα της κοινωνίας μας.

Τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας είναι άνεργοι, ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και πάμπολλα νοικοκυριά αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Σε μια προσπάθεια αναζήτησης λύσεων και οργάνωσης της κοινωνίας, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και οι Πολίτες κατά του Χρέους οργανώνουν συζήτηση την Τετάρτη 18 Ιούλη 2012 και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook