Εξειδικευμένο σεμινάριο με τίτλο «ΕΞΑΓΩΓΕΣ- Η μόνη λύση για τις ελληνικές επιχειρήσεις σήμερα»  διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην προσπάθειά του να στηρίξει την εξωστρέφεια των κρητικών επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο,  διάρκειας 5 ωρών, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 από τις 15.00μμ έως τις 20.00μμ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9 – δίπλα στην Α’ ΔΟΥ) και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πραγματοποιείται σε συνεργασία με την  εταιρεία υποστήριξης εξαγωγικών δραστηριοτήτων Global Greece (www.globalgreece.gr) και πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και πρακτική προσέγγιση στο θέμα της εξαγωγικής ανάπτυξης των ελληνικών επιχειρήσεων στους τομείς των προϊόντων και των  υπηρεσιών.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θ’ αναλυθούν  μεταξύ άλλων  θέματα όπως:

Επιλογή των καλύτερων Αγορών για Εξαγωγές,   Πως θα ξεκινήσω τις Εξαγωγές; Ποιες πληροφορίες χρειάζομαι; Ανεύρεση & επιλογή τοπικών εταίρων,  Προσαρμογή στις τοπικές ιδιαιτερότητες,   Συμβουλές για οικονομική έρευνα ξένης αγοράς,  Χρήση βάσεων δεδομένων,     Κατάλογοι Εμπορικών επαφών, Επιχειρηματικές  Ευκαιρίες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εμποβιομηχανικών και Επαγγελματοβιοτεχνικών Θεμάτων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (υπεύθυνοι: Γεωργία Παπαδάκη τηλ: 2810 247046 & Παναγιώτης Καλλιάνης τηλ: 2810 247049).

Το Επιμελητηρίου Ηρακλείου – αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του –  έχει εξασφαλίσει ειδική έκπτωση 50%, επί της αρχικής τιμής  του σεμιναρίου, για το οποίο θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και βιβλίο πρακτικών οδηγιών σε μορφή βιβλίου.

Η πληρωμή του  ποσού μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις, ενώ το σεμινάριο μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το 0,45 του ΛΑΕΚ

ΟΜΙΛΗΤΗΣ:  Μπάμπης Φιλαδαρλής MBA, DipM, MIEx.

Δ/νων Σύμβουλος της GlobalGreece. Τέως Γ. Διευθυντής του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, για 15 και πλέον χρόνια. Διευθυντής του Ινστιτούτου Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ) του ΣΕΒΕ.  Εθνικός Σύμβουλος της Ελλάδος για τα προγράμματα διεθνούς συνεργασίας μέσα από εκθεσιακές συναντήσεις Europartenariat και B2fair. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook