Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νησιού και ενίσχυση των βορείων ανέμων στα πελάγη περιμένουμε την Τρίτη 17 Ιουλίου 2012. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νότια η μέγιστη θα είναι τοπικά 5-6 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, οι οποίοι γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν στο Κρητικό σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στα κεντρικά και ανατολικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/7, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Χανιά

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/7, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/7, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριο καιρό περιμένουμε σήμερα στην Ιεράπετρα με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 35  βαθμούς Κελσίου και  βόρειους ανέμους από 6 μέχρι 7 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/7, περιμένουμε αίθριο καιρό  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των βόρειων ανέμων που θα πνέουν με την ίδια ένταση

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook