Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας από την βουτιά θανάτου που έκανε από τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου Λαμίας πασίγνωστος λαμιώτης γιατρός αλλά και αυτοδιοικητικός.

Ο γιατρός που συνταξιοδοτήθηκε πριν από 6 μήνες είχε ανέβει στο κτήριο τα ξημερώματα,απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει και παρά τις προσπάθειες αστυνομικών, πυροσβεστών και συναδέλφων του, δεν άλλαξε γνώμη δίνοντας τέλος στην ζωή του.

Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiastar.gr ο 63χρονος γιατρός ήταν δημοτικός σύμβουλος Λαμίας στην μειοψηφία με την παράταξη της Τζένης Οικονόμου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Λίγες ώρες μετά το τραγικό φινάλε που έβαλε στη ζωή του ένας 63χρονος γιατρός η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

\”Σήμερα, στις 8:44 το πρωί προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα τέως ιατρός και Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Στην επιχείρηση διάσωσής του, με επικεφαλής ειδικό διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν εθελοντικά ιατροί – φίλοι του εκλιπόντος και ο ψυχίατρος του νοσοκομείου, χωρίς δυστυχώς να καταφέρουν να τον μεταπείσουν.

Το τραγικό περιστατικό έχει συγκλονίσει συναδέλφους και φίλους, καθώς και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΣ\”

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook