Σε παρουσίαση η οποία λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στο San Francisco, ο Steve Ballmer, μετά από έναν σύντομο πρόλογο στον οποίο ανέφερε την προσέγγιση της Microsoft στις σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες, αποκάλυψε στο κοινό την νέα έκδοση του Office.

Όπως μπορεί κανείς εύκολα να παρατηρήσει, το περιβάλλον εργασίας έχει προσαρμοστεί απόλυτα στο νέο, Metro UI, δίνοντας έμφαση στο design, αλλά και την αμεσότητα. Ο κολοσσός του software έχει αφιερώσει πάνω από 170 σχεδιαστές πάνω στο καινούριο UI. Όλα τα συστατικά της επιτυχημένης σουίτας γραφείου έχουν δεχθεί μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις, ενώ πολλή προσοχή έχει δωθεί και στις λειτουργίες για όσους χρησιμοποιούν tablets.

Τέλος, μεγάλη προσοχή έχει δωθεί στο cloud και στην λειτουργική του ενσωματώση στο Office, με το Skydrive να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη κυκλοφορία.

\"\"
Η Microsoft μπορεί να μην αποκαλύψει από σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας της σουίτας εφαρμογών, ωστόσο δεν θα πρέπει να την περιμένει κανείς πριν την κυκλοφορία των Windows 8, τον προσεχή Οκτώβριο.

enternity.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook