Μπορεί ο Michael Bay να μην έχει ιδέα από καλό σινεμά, αλλά στα supermodel είναι μέγας ‘γευσιγνώστης’.

Το γεγονός λοιπόν ότι διάλεξε μια άγνωστη 25χρονη Ισραηλινή για την πιο προσωπική του ταινία (σ.σ. το Pain and Gain), αυτή που παλεύει να βάλει στα σκαριά εδώ και πέντε χρόνια, έχει την δική του ιδιάζουσα σημασία.

\"\"

 

Ένα λευκό και ένα φούξια μίνι φόρεμα. Όπου μίνι για τον Μιχαλάκη σημαίνει –προφανώς- \’λίγο κάτω από τον αφαλό\’. Αυτά φορούσε η Bar στις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Pain and Gain που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αντίστοιχες αλυσιδωτές εκρήξεις αντρικού ενθουσιασμού με την εποχή που η Megan έσκυβε στο καπό του χαλασμένου αυτοκινήτου της στο Transformers.

\"\"

 

Άσε που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και τα πρώτα απαξιωτικά \’Μα καλά, σοβαρά σου αρέσει αυτή; H καραλάικα;\’ σχόλια από τις γυναίκες. Ναι, ακριβώς όπως έγινε όταν άρχισε να απογειώνεται το αστέρι της  Fox.

Αυτό που κάνει τα πράγματα πιο ιντριγκαδόρικα, είναι ότι η Paly μοιάζει να έχει καταπιεί το αμίλητο νερό. Δεν υπάρχει πουθενά μια ατάκα για το πως ήταν η ζωή της πριν τον Bay ή αν της ζήτησε και εκείνης –όπως της Megan-  να του πλύνει τις Ferrari του ενώ την κινηματογραφούσε.

Ανακεφαλαιώνοντας αυτά που ξέρουμε για εκείνη είναι ότι γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ, έκανε μια ψιλο-επανάσταση όταν ήταν έφηβη (σ.σ. άρχισε να καπνίζει και να πλακώνεται με τους γονείς της για να την αφήσουν να βγαίνει έξω) και μετά βρέθηκε, στα 17 της, με συμβόλαιο σε Μιλανέζικο πρακτορείο μοντέλων.

\"\"

 

Και μάλιστα όντως παρθένα αφού, σύμφωνα με την ίδια, \’Ήμουν ένα σπασικλάκι που είχα πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα, οπότε -από σεξουαλικής πλευράς- δεν κουνιόταν φύλλο μέχρι τα 17 μου. Τότε γνώρισα ένα τύπο που σπούδαζε θέατρο, ο οποίος με ρώτησε αν θέλω να πάμε για burger και βόλτα στο πάρκο. Εκεί ήταν που γύρισε και με φίλησε. Γρήγορα κατάλαβα ότι δεν είχε ιδέα τι έκανε\’.

\"\"

Το πιο σημαντικό που πρέπει να καταλάβεις για εκείνη είναι ότι έχει δίμετρο τσαμπουκά. Αυτόν που την έκανε να σηκωθεί να φύγει από το Μιλάνο (δυο εβδομάδες αφού έφτασε) με προορισμό το Βερολίνο (όπου είχε κλείσει ντιλ με άλλο πρακτορείο) χωρίς να ειδοποιήσει ψυχή. Τελικά επικοινώνησε μαζί της η Ισραηλινή πρεσβεία από την οποία είχαν ζητήσει βοήθεια οι πανικόβλητοι γονείς της.

\"\"

Κατά τα άλλα  εννοείται πως έχει περάσει από την \’όλες οι καλές χωράνε\’ πόρτα του Maxim.

Aλλά -προς τιμήν της- έχει κάνει και πιο ψαγμένες φωτογραφήσεις σε underground περιοδικά μόδας. Ενώ έχει βρεθεί και εξώφυλλο στο Ρωσσικό Tattler.

\"\"

Όσον αφορά κάτι εντελώς περιττό σε οποιαδήποτε ταινία έχει σχέση ο Bay, δηλαδή την υποκριτική της ικανότητα, αυτή όλως περιέργως δεν είναι ανύπαρκτη. Οι πιο φανατικοί ίσως να την θυμούνται από κάτι γκεσταριλίκια στο CSI:NY και τα θριλεράκια The Ruins, Stiletto και Hyenas.

\"\"

Αυτή την φορά καλείται να είναι το eye candy σε μια μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστή τους Rock (που φαίνεται να την έχει ψιλο-πατήσει όντως μαζί της) και τον Mark Walberg ως μποντιμπιλνταράδες επίδοξους ληστές τραπεζών.

Ένα ρόλο δηλαδή που γεννήθηκε να παίζει.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook