Μια υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο « ο Ερωτας στον Ελληνικό κινηματογράφο» παρουσίασε η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, το βράδυ της Κυριακής στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης.

Στο σημείο έφτασε πλήθος κόσμου, όπου απόλαυσε το ιδιαίτερο αυτό θέαμα απ’ τη μπάντα του Δήμου, που τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζει με το άκρως ανανεωμένο και ανεξάντλητο ρεπερτόριο της.

Στην παράσταση αυτή, που πρωταγωνιστής ήταν ο έρωτας σε όλες του τις εκφάνσεις, ακούστηκαν από τη Φιλαρμονική του Δήμου , η οποία  και μας ταξίδεψε από την τζαζ και την ποπ της εποχής, στην πενιά του μπουζουκιού, τραγούδια των Πλέσσα, Χατζιδάκι, Ζαμπέτα και άλλων Ελλήνων συνθετών, με τον αρχιμουσικό Λεωνίδα Τζωρτζάκη να διευθύνει την σκηνή.

Οι Μουσικοί της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και οι ερμηνευτές της παράστασης Ειρήνη Σταυρίδου, Αργυρώ Σταυρίδη, Ελένη Κεφάλα, Γιώργος Μαλλιωτάκης, Γιώργος Στρατάκης και Δομήνικος Ταβερναρακης καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες θεατές του κηποθεάτρου, οι οποίοι και ζήτησαν να επαναληφθούν αυτού του είδους οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook