2ο Κυνήγι Παραλίας διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00, η Ομάδα Άνω Κάτω Τελεία με τη συμβολή της Οργανωτικής Επιτροπής των Ομάδων Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στην Δημοτική Πλαζ ΑΚΤΗ στον Καρτερό και οι ομάδες θα πρέπει να παραβρίσκονται στο χώρο από τις 15:30. Αμέσως μετά την ανάδειξη του νικητή θα ακολουθήσει Beach Party όλων των ομάδων του Κυνηγιού.

Το περίπτερο του 2ου Κυνηγιού Παραλίας λειτουργεί ήδη στα Λιοντάρια (δίπλα στη Βασιλική Αγίου Μάρκου) και θα είναι καθημερινά ανοικτό για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής των Ομάδων τις ώρες 12:00 – 14:00 και 19:00 – 21:00.

Οι Ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται τουλάχιστον από 8 μέλη, χωρίς να υπάρχει όριο ηλικίας ή να απαιτείται προηγούμενη συμμετοχή σε παλαιότερο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι η Πέμπτη 19 Ιουλίου, ώρα 21:00.

Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο www.anokato.info καθώς επίσης και στο Facebook (στην εκδήλωση: “2ο Κυνήγι Παραλίας”, στη σελίδα “ Τα Νέα των Ομάδων του Κ.Κ.Θ. Ηρακλείου”, στο προφίλ www.facebook.com/anokato.info) και στο www.twitter.com/AnoKatoTeleia. Πληροφορίες και διευκρινίσεις για το 2ο Κυνήγι Παραλίας δίνονται και στο τηλέφωνο 6944898963.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook