Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Invest in Greece, και με την υποστήριξη των ΕΟΤ και ΟΠΕ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας SYNERGASSIA για την ανάδειξη της επενδυτικής φυσιογνωμίας των ελληνικών περιφερειών, διοργανώνει από τις 16 έως τις 20 Μαρτίου επιχειρηματική επίσκεψη των οικονομικών και εμπορικών ακολούθων ξένων Πρεσβειών σε όλους τους νομούς της περιφέρειας.

Οι διπλωμάτες θα φιλοξενηθούν στην Αρκαδία, ενώ έχει διαμορφωθεί ένα εκτενές πρόγραμμα επισκέψεων και εκδηλώσεων σε επιχειρηματικούς, πολιτιστικούς και τουριστικούς προορισμούς σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου. Οι οικονομικοί και εμπορικοί ακόλουθοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και να περιηγηθούν σε τοπικές επιχειρήσεις, ενώ θα πραγματοποιήσουν και κατ\’ ιδίαν συναντήσεις με επιχειρηματίες των πέντε νομών της περιφέρειας.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου το πρωί στο ξενοδοχείο Δρυάδες στο Λεβίδι, ημερίδα με θέμα, «οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιφέρειας Πελοποννήσου», κατά την οποία ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης θα παρουσιάσει στους ξένους επισήμους το σχέδιο δράσης και τον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Την επομένη 18 Μαρτίου το πρωί στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη, στον Κάψια Μαντινείας, θα μιλήσει ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ο όποιος στην συνέχεια θα έχει κατ\’ ιδίαν συναντήσεις με επιχειρηματίες.

kathimerini.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook