Στο κενό πέφτει και η τελευταία προσπάθεια Εργοτέλη και Παναιτωλικού να μείνουν στη Σούπερ Λίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτές τις καταγγελίες των δυο ομάδων εναντίον Πανιωνίου και Κέρκυρας και ουσιαστικά προμηνύει την απόφαση της διοργανώτριας να συμμετάσχουν του χρόνου στο πρωτάθλημα της Football League.

Κρητικοί και Αγρινιώτες ζητούσαν άμεσο υποβιβασμό ή αφαίρεση βαθμών από τον Πανιώνιο και την Κέρκυρα, καθώς θεωρούσαν πως οι δυο ομάδες έκαναν παράνομα μεταγραφές τον περασμένο Γενάρη λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, στο πόρισμα της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών (όπου και είχαν γίνει οι καταγγελίες) αναφέρεται πως δεν εντοπίστηκε κάποια παράνομη πράξη.

Η συγκεκριμένη απόφαση, δε (για την οποία αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΠΟ) σχετίζεται με την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Κι αυτό διότι είναι σαφές ότι η αποδυνάμωση της καταγγελίας των δυο ΠΑΕ θα έχει ως αποτέλεσμα την αρνητική για εκείνες απόφαση (και) της διοργανώτριας, η οποία θα σφραγίσει οριστικά πως θα αγωνίζονται του χρόνου στη Football League.