Με αίσθηση υπεροχής κινείται έναντι όσων των αμφισβητούν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς έχει επιβάλλει πλήρως τις αποφάσεις του στο κόμμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προκαλεί όποιο στέλεχος θέλει να κάνει νέο κόμμα να το κάνει.

Να κατέβει στο λαό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Η ίδια πρόκληση ισχύει και για τις κινήσεις και τους διάφορους ομίλους προβληματισμού, όπως του Γιώργου Φλωρίδη και του Ηλία Μόσιαλου. Σε κάθε περίπτωση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητά από όλους, οπότε αυτό αφορά και τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Άννα Διαμαντοπούλου, να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους.

Μιλώντας στα στελέχη της οργανωτικής γραμματείας την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, λέγοντας ότι δε μπορεί να ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ όποιο στέλεχος έχει κρίση ταυτότητας ή όποια στελέχη κρύβονται πίσω από δήθεν ομίλους και τάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για αλλαζονικές συμπεριφορές, μικρομεγαλισμούς και στελέχη φασονίστες. Που θέλουν να μεταφέρουν τη τεχνογνωσία του ΠΑΣΟΚ σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Το τελευταίο αφορά και στις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Ιπποκράτους για ραντεβού στελεχών της διοίκησης και των υπουργείων με στελέχη του… ΣΥΡΙΖΑ. Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι η Κουμουνδούρου, στο πλαίσιο της στροφής που πρέπει να κάνει, αν θέλει να γίνει κυβέρνηση, αναζητά στελέχη με κυβερνητική εμπειρία. Σύμφωνα με συνεργάτες του αρχηγού και τα ίδια τα στελέχη, όμως, ρίχνουν γέφυρες στον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας πως έτσι θα κρατήσουν τα πόστα τους στο κράτος.

Σε κάθε περίπτωση, στη συνεδρίαση της οργανωτικής γραμματείας επιβεβαιώθηκε πως το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα γίνει τον Νοέμβριο. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από όλους συντεταγμένη πορεία και διαρκείς εξόδους στην κοινωνία, ώστε το Κίνημα να συνδεθεί ξανά με τις δυνάμεις που το γέννησαν.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook