Μια νεαρή υπάλληλος τράπεζας υπεξαίρεσε 46.000 λίρες (58.600 ευρώ) για να αποκτήσει την εμφάνιση που θα της έδινε το εισιτήριο για καριέρα μοντέλου.

Η 24χρονη Ρέιτσελ Μάρτιν καταχράστηκε χρήματα όχι για να ζήσει μια ζωή πολυτελή αλλά για να μπορέσει να υποβληθεί στις πλαστικές επεμβάσεις που ήθελε.

Η κοπέλα είχε σχεδιάσει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο θα μετέφερε σταδιακά τα εμβάσματα στον λογαριασμό της ενώ δεν έλειπαν και οι περιπτώσεις που κατάφερε να «σουφρώσει» με μιας μεγάλα ποσά ύψους έως και 6000 λιρών.

Με τα χρήματα που καταχράστηκε υποβλήθηκε σε προσθετική στήθους, έκανε λιποαναρρόφηση, έβαλε εξτένσιον, βελτίωσε την όψη της οδοντοστοιχίας της με λεύκανση δοντιών και ορθοδοντική και απέκτησε ακριβά προϊόντα make up. Κι όλα τα παραπάνω για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρό της: Να γίνει μοντέλο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν έγιναν αντιληπτά τα υπέρογκα έξοδα που είχε κάνει σε διάστημα ενός χρόνου και τα οποία δε δικαιολογούνταν από τον μισθό της υπαλλήλου. Και μπορεί οι πλαστικές επεμβάσεις να στέφθηκαν με επιτυχία, το σχέδιό της όμως δεν καρποφόρησε καθώς αντί για την καριέρα μοντέλου που ονειρευόταν η νεαρή πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.