Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης με τη Δ/ντρια Τεχνικών Έργων κ. Δοξάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες, στο χώρο που εκτελούνται εργασίες για προσθήκη αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο Παζινού, παρουσία και του Τοπικού Συμβουλίου της περιοχής και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και εκπροσώπους της Εκπαίδευσης.

Το έργο «Προσθήκη αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο Παζινού», Π/Υ 466.000,00 € (με ΦΠΑ), δημοπρατήθηκε στις 30-11-2010 αλλά δεν είχε γίνει έναρξη εργασιών λόγω έλλειψης χρηματοδότησης από τον ΟΣΚ. Μετά την ένταξη του έργου στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Χανίων 2012-2014, ξεκίνησαν οι εργασίες που προβλέπονται από την τεχνική μελέτη του έργου και συγκεκριμένα προσθήκη πρώτου ορόφου, κατασκευή εξωτερικού ανελκυστήρα και τουαλετών, ανακαίνιση χρωματισμών του υπάρχοντος και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.

Επίσης, ο κ. Βουλγαράκης βρέθηκε στο χώρο όπου με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του πενταόροφου κτιρίου στην οδό Γκερόλα, το οποίο θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων.

Ας σημειωθεί ότι στο οικόπεδο που γίνονται οι παραπάνω εργασίες κατά τις ανασκαφές, ανευρέθηκαν δύο τάφοι του 5ου αιώνα π.χ. με πολύ σημαντικά ευρήματα της εποχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook