Η Λάρα Κροφτ επιστρέφει, αλλά όχι με το πρόσωπο της Αντζελίνα Τζολί.
 
Παρά το γεγονός ότι η δημοφιλής ηθοποιός συνέδεσε το όνομά της με την ηρωίδα του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού, δεν θα πρωταγωνιστήσει στην τρίτη ταινία που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013.

Το σίκουελ της ταινίας θα ρίχνει φως στις αρχικές περιπέτειες της ηρωίδας και αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που δεν επιλέχθηκε η αρχική πρωταγωνίστρια, αφού θα προτιμηθεί κάποια νεότερης ηλικίας συνάδελφός της.
 
Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα ονόματα της Μέγκαν Φοξ, της Ολίβια Ουάιλντ, της Σκάρλετ Γιόχανσον και της Κιμ Καρντάσιαν.

\"\"Η απόφαση δημιουργίας της τρίτης συνέχειας της κινηματογραφικής επιτυχίας είχε γίνει γνωστή εδώ και πολύ καιρό, όμως οι παραγωγοί δεν μπορούσαν να προχωρήσουν, αφού δεν είχε ολοκληρωθεί η αγορά των πνευματικών δικαιωμάτων του βιντεοπαιχνιδιού με πρωταγωνίστρια την Βρετανίδα αρχαιολόγο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε αυτή την τόσο επιτυχημένη ταινία», δήλωσε ο σκηνοθέτης Γκράχαμ Κινγκ, η εταιρία του οποίου απέκτησε τελικά τα πολυπόθητα δικαιώματα του βιντεοπαιχνιδιού και προχωρά στη δημιουργία της νέας ταινίας.
 
Ο σκηνοθέτης επεσήμανε ότι οι δύο προηγούμενες ταινίες έφεραν στο παγκόσμιο box office συνολικές εισπράξεις ύψους 432 εκατομμυρίων δολαρίων.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με την προετοιμασία της ταινίας, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και το ένατο κατά σειρά προσόδιο του αγαπημένου βιντεοπαιχνιδιού, το οποίο γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 35 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.

espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook