Σε θρίλερ εξελίχθηκε η διαμάχη ενός χωρισμένου ζευγαριού με κεντρικό πρόσωπο την ανήλικη κορούλα τους στην Ξάνθη, όταν ο πατέρας απήγαγε το παιδί και εξαφανίστηκε μαζί του. Χρειάστηκαν πολύωρες έρευνες της Αστυνομίας για να εντοπιστούν και να μπει τέλος στην περιπέτεια του κοριτσιού.

Ο 25χρονος τσιγγάνος εισέβαλε ως ταύρος σε υαλοπωλείο στο σπίτι, όπου κατοικούν η 21χρονη πρώην γυναίκα του και η ηλικίας 5 χρόνων κόρη τους μαζί τον 26χρονο σύντροφο της νεαρής.

Τους απείλησε επειδή η 21χρονη δεν του έδινε το παιδί και, αφού τους εξύβρισε, άρπαξε την ανήλικη και τράπηκε σε φυγή. Αναστατωμένη η νεαρή μητέρα, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό πατέρα και κόρης.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν έπειτα από λίγες ώρες να εντοπίσουν τον απαγωγέα και να τον συλλάβουν στο σπίτι του, όπου βρέθηκε και η μικρούλα, που ήταν καλά στην υγεία της και παραδόθηκε στην μητέρα της.

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για αρπαγή ανηλίκου, απειλή, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook