Αποχαιρετιστήρια  επίσκεψη  πραγματοποίησε σήμερα  κ. Μανόλης Χρονάκης, Ταξίαρχος  ε.α.   στο  Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη με αφορμή την  αποχώρησή  του από τη θέση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου και την αποστρατεία του από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από 37 χρόνια υπηρεσίας.

«Μόνο καλά λόγια έχω να εκφράσω για την αγαστή συνεργασία που είχαμε, για τον απλό και ευπροσήγορο χαρακτήρα του και για τη  βοήθεια προσέφερε το διάστημα που παρέμεινε εδώ  και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.  Του ευχόμαστε  επίσης να είναι γεμάτος υγεία και για όλους εμάς  θα παραμείνει ένας καλός και αγαπητός φίλος  της περιοχής μας» τόνισε ο Δήμαρχος.

Ο κ. Χρονάκης ανέφερε ότι είχε άριστη συνεργασία με τον κ. Κουνενάκη στη διάρκεια της θητείας του και δήλωσε ότι προσπάθησε όσο μπορούσε  να πράξει το καθήκον του για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα για το καλό του τόπου, σε όλο το φάσμα της αστυνομικής  του δράσης  στο Νομό Λασιθίου.

Ευχήθηκε στο Δήμαρχο καλή συνέχεια στο  έργο του και τον ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία τόσο του ίδιου του Δημάρχου όσο και των συνεργατών του. Στη συνέχεια συνομίλησε και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον αρμόδιο Αντιδημάρχο κ. Μιχάλη Σγουρό, υπεύθυνο της Δημοτικής αστυνομίας,  για την επίσης πολύ  καλή συνεργασία που είχανε όλο αυτό το διάστημα.

Ο κ. Χρονάκης ευχαρίστησε επίσης όλους τους πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου που στήριξαν το έργο της αστυνομίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα έντονα φαινόμενα  της παραβατικότητας στην περιοχή μας  και  ο  σημαντικός ρόλος  της αστυνομίας  σχετικά με την πρόληψη  και την αντιμετώπισή  τους , ιδιαίτερα σε μια περίοδο   κοινωνικής και οικονομικής κρίσης.

Ο κ. Κουνενάκης προσέφερε αναμνηστικό δώρο στον κ. Χρονάκη  τον ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψή του και  οι δύο άντρες ευχήθηκαν να ξεπεραστούν σύντομα τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας και γενικότερα τη χώρα και το λαό μας.