Η επίσημη \”πρώτη\” του Πλατανιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο είχε μετρημένα λόγια και όρεξη για πολλή δουλειά.
Στο Μάλεμε ήταν προγραμματισμένο το \”ραντεβού\” για την έναρξη της προετοιμασίας για την ονειρική σεζόν που βρίσκει τη χανιώτικη ομάδα στα μεγάλα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στο γήπεδο όπου \”γράφτηκε\” η \”χρυσή\” σελίδα του Πλατανιά και του χανιώτικου ποδοσφαίρου στις 27 Ιουνίου, άρχισε το τρέξιμο για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζηνικολάου, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό.
Μία από τις εκπλήξεις ήταν η παρουσία του Δημήτρη Μούτα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, ο οποίος είχε και ρόλο σκάουτερ στη Στουτγάρδη και πλέον θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σερραίου τεχνικού.
Το υπόλοιπο τεχνικό τιμ αποτελούν ο Σάκης Παντελίδης (γυμναστής) και ο Γιώργος Μουντάκης (προπονητής τερματοφυλάκων), για τον οποίο πρώτο το Flashnews.gr σας είχε ενημερώσει ότι επιστρέφει στον Πλατανιά.
Από εκεί και πέρα αρκετά ήταν τα νέα πρόσωπα, αφού έδωσαν το \”παρών\” τα 5 μεταγραφικά αποκτήματα, ο Κάλαϊτζιτς, ο Γιακουμάκης, ο Κηπουρός, ο Κανακούδης και ο Αργυρόπουλος, αλλά και οι 4 Αργεντινοί ποδοσφαιριστές που θα δοκιμαστούν το επόμενο διάστημα.
Πρόκειται για τους Μάρτιν Ναβάρο (24 χρονών-αμυντικό χαφ), Χοσέ Λουίς Μπαρεάλ (22 χρονών-κεντρικός αμυντικός), Χουάν Μαρτς (19 χρονών-ακραίος επιθετικός) και Ματίας Μίνιτς (28 χρονών-επιθετικός).
Παράλληλα πήραν μέρος στην προπόνηση και κάποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ένας τερματοφύλακας, των οποίων όμως τα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook