Τιμητική πλακέτα στους Δανούς πολίτες, κύριο και κυρία Andersen, που επί 25 χρόνια επιλέγουν τον Δήμο Χανίων για τις διακοπές τους, απένειμε σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012, σε μία σεμνή εκδήλωση στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης, παρουσία της Προξένου της Δανίας, Συρματένιας Παρασκάκη.

«Ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος καθώς και για να τιμήσει επισκέπτες του τόπου μας,  για πάνω από 20 χρόνια τον  επιλέγουν  ως τόπο διακοπών προχωράει σε τιμητικές βραβεύσεις προς εκείνους, αναγνωρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο ότι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές στη χώρα τους, όσον αφορά την ασφάλεια που παρέχει ο τόπος μας,  τη  φιλοξενία και τις τουριστικές  υποδομές που διαθέτει», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Σκουλάκης.

 Από την πλευρά τους οι τιμώμενοι, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Χανίων για την τιμή που τους έκανε, τονίζοντας ότι επισκέπτονται τα Χανιά πάνω από δύο φορές το χρόνο, επιλέγοντάς τα  για τις ομορφιές τους και για την φιλοξενία των κατοίκων τους.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρής, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λειψάκης και η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού, Μαρία Κοκκινάκη.