Δύο ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χανιά δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες στον Άρη, αναζητώντας το όνειρο της συμμετοχής στη Super League.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr ο αρχηγός του ΑΟΧ, Αλέξης Σελινιωτάκης, προπονείται το τελευταίο διάστημα με τους \”κίτρινους\” και φαίνεται να έχει σχηματίσει καλή άποψη γι\’ αυτόν ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης.
Πέρα όμως από τον 23χρονο μέσο, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στο κέντρο της άμυνας, προπονήσεις στον Άρη πραγματοποιεί σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων από τη Θεσσαλονίκη και ο Μάνος Καλογεράκης.
Ο 20χρονος γκολκίπερ μετά από δύο \”γεμάτες\” σεζόν στη Football League 2 αναζητάει το άλμα στην καριέρα του, που παραλίγο να έρθει το περασμένο καλοκαίρι όταν ήταν στο στόχαστρο του ΟΦΗ.
Το \”κονέ\” με τον Άρη για τον νεαρό τερματοφύλακα, που έχει καταθέσει προσφυγή κατά του ΑΟΧ για να μείνει ελεύθερος και να διεκδικήσει και τα οφειλόμενα προς αυτόν, φαίνεται-σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα-να έχει κάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων της χανιώτικης ομάδας, Απόστολος Λεκίδης, που είναι παλαίμαχος γκολκίπερ της θεσσαλονικιώτικης ομάδας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook