Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου, οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ηρακλείου που πραγματοποιούνται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9, ώρες: 10:00 έως 13:30.

Σε περίπτωση κατά την οποία -μετά την επεξεργασία των σχετικών στοιχείων- προκύψουν θέσεις προς διάθεση από μη προσερχομένους να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους (ηλεκτρονικώς εγγεγραμένων), οι θέσεις αυτές θα επαναπροκηρυχθούν και θα διατεθούν σε ενδιαφερόμενους, οι οποίοι μετά το πέρας των σημερινών εγγραφών, θα εντάσσονται σε λίστα επιλαχόντων.

Αυτό θα ανακοινωθεί από τα ΜΜΕ αλλά κι από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr

Υπενθυμίζεται ότι εγγραφές αφορούν τον Ά κύκλο μαθημάτων Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης τ.Ηρακλείου, της διδακτικής περιόδου του 2012-2013 με θέμα: «Ψυχική και Σωματική υγεία».

Οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, και θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00.

Στο Α.Λ.Π. δικαίωμα εγγραφής έχουν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ ανά κύκλο μαθημάτων, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Την λειτουργία του Α.Λ.Π., διέπει κανονισμός, η τήρηση του οποίου είναι απαραίτητη για την απόκτηση του παραπάνω πιστοποιητικού.

Περισσότερες πληροφορίες: κα Βουγιούκαλου, 6936492842

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook