Προβληματισμό προκαλεί ενα βίντεο που κυκλοφορεί στο You Tube και το οποίο αποκαλύπτει την επικινδυνότητα του σημείου από όπου βούτηξε εχτές η παρέα των τριών νεαρών με την τραγική κατάληξη ενός 30χρονου άντρα που εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί (δείτε εδώ).

Το σημείο λέγεται «Ταράτσα» και βρίσκεται στα παλιά βυρσοδεψεία στα Ταμπακαριά και όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι της περιοχής, σχεδόν καθημερινά τους καλοκαιρινούς μήνες πολλά νέα παιδιά περνούν τις ώρες τους εκεί, βουτώντας από ύψος 10 και πλέον μέτρων!

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube το 2011 και όπως θα διαπιστώσει κανείς, εκτός από το μεγάλο ύψος, η βραχώδης περιοχή και το κύμα αποτελούν μέγιστο κίνδυνο για τους παράτολμους νέους.

Μάλιστα στο τέλος του βίντεο μπορεί να διαπιστώσει κανείς την δυσκολία των παιδιών να βγουν στην ξηρά, καθότι το κύμα είναι δυνατό και η πρόσβαση πολύ δύσκολή.

Η κατάληξη του χτεσινού περιστατικού προήλθε κατά τις μαρτυρίες, από βουτιά που έκαναν οι τρείς νέοι από το σημείο, όπου στην συνέχεια δεν μπορούσαν να βγούν στην ξηρά. Τα κύματα τους χτύπησαν στους βράχους με την τραγική κατάληξη να βρεθεί νεκρός σήμερα το πρωί ο 30 χρονος.

Παρόλο που στο βίντεο εμφανίζονται παιδία, το οποίο όμως είναι ήδη δημοσιευμένο εδώ και ένα χρόνο, το Flashnews.gr το αναδημοσιεύσει, ώστε οι γονείς να λάβουν μέτρα και αρμόδιοι φορείς να παρέμβουν άμεσα πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook