Αφιερώνοντας πρώτα τη νίκη στον κόσμο που βρέθηκε στη Δράμα για να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του ΟΦΗ, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε τόσο στο σπουδαίο διπλό που πέτυχε η ομάδα του όσο και στην καταπληκτική εμφάνιση που όπως είπε ήταν η καλύτερη σε εκτός έδρας ματς. 

 «Ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν το παιχνίδι και το αντιμετωπίσαμε με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα. Πήραμε μια νίκη που ήταν μικρή σε έκταση βάσει των ευκαιριών που είχαμε. Οι ευκαιρίες είναι θέμα διάθεσης και είχαμε τρομερή σήμερα. Κάναμε το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας. Κάναμε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες, χάσαμε και πέναλτι, έτσι όμως είναι, όλα χάνονται.

Κάναμε καλό παιχνίδι και βοήθησε σε αυτό και η Δόξα με τον τρόπο που έπαιξε και ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Θα πανηγυρίσουμε σήμερα όμως μπαίνουμε ξανά για δουλειά για το δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε από το Ηράκλειο και ήταν κοντά μας παρά τις δυσκολίες και του αφιερώνουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά και κοιτάμε το επόμενο αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα».

Απογοητευμένος ο Γρηγορίου 

Διαφορετικά συναισθήματα από τον προπονητή της Δόξα Δράμας ο οποίος σαφώς απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του είπε τα εξής: 

«Κάναμε τη χειρότερη εμφάνισή μας όσο είμαι εγώ στην ομάδα και όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ δεν έχεις καμία τύχη. Πρέπει να προβληματιστούμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί πραγματικά αυτό που είδε ο κόσμος από εμάς δεν δικαιολογείται. Θα συζητήσουμε μεταξύ μας να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και να το διορθώσουμε.

Για τη φάση που εις βάρος μας πέναλτι δεν μπορώ να πω τίποτε, έτσι όπως παίξαμε. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο μας για την εμφάνισή μας στην αναμέτρηση. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάει σήμερα σε άλλα επίπεδα με τις ευκαιρίες που είχε ο ΟΦΗ. Δεν είχαμε ούτε ψυχικά αποθέματα, ούτε τίποτα στην αναμέτρηση σήμερα. Δεν μας βγήκε τίποτα από ότι θέλαμε. Το καλό ήταν για εμάς η εμφάνιση του Σερεμέτ, που είχε καταπληκτική εμφάνιση σήμερα».