Το πρώτο του δρομολόγιο από το Ρέθυμνο για τον Πειραιά θα πραγματοποιήσει το Σάββατο το πλοίο ΕΛΛΗ Τ, της CRETAN LINES.

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρεία αναφέρονται τα εξής:

\”Σας κάνουμε γνωστό ότι ο Υπουργός κ.Μουσουρούλης,  υπέγραψε την έκδοση αποδοχής  δρομολόγησης του πλοίου μας.      

Μετά από αυτό,  είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, όπως υπεύθυνα σας είχαμε ενημερώσει,  ότι το πλοίο μας ΕΛΛΗ Τ,  θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο, 21-7-2012,  το πρώτο του ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ από Ρέθυμνο για Πειραιά.

Όσοι από τους Ρεθεμνιώτες επιθυμούν να ταξιδέψουν στο πρώτο ταξίδι του πλοίου ΕΛΛΗ Τ,  με άμεση επιστροφή την Κυριακή  09:00’ το πρωί, επειδή παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση η έκδοση εισιτηρίων και ο αριθμός των αδιάθετων είναι ήδη περιορισμένος,  παρακαλούμε για την επικοινωνία με τα γραφεία μας προκειμένου να γίνει η έκδοση εισιτηρίων.

Η έναρξη των δρομολογίων εκτός του ότι είναι ιστορική,  είναι και σημαντική για την ανάπτυξη του Ρεθύμνου και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

 Καλούμε όλους τους Ρεθεμνιώτες να βοηθήσουν οικονομικά αγοράζοντας μερίδες της CRETAN LINES και να προτιμούν στις μετακινήσεις τους το δικό τους πλοίο. 

Ένα όνειρο των Ρεθεμνιωτών έγινε επιτέλους ξανά πραγματικότητα και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε κρατήσουμε το πλοίο ΕΛΛΗ Τ για πάντα στο Ρέθυμνο.\”

               

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook